Cugir – Şcoala Gimnazială nr. 3 va fi reabilitată și modernizată

Written by on 13 January 2022

Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii educaționale pentru învațământul general obligatoriu la Școala Gimnazială nr.3 – Clădirile din localitatea Cugir.

Proiectul vizează cele trei corpuri de clădire ale şcolii situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1 şi strada Doinei nr. 3. Valoarea estimată totală a investiției este de 12.883.817,89 leim fără TVA.

Aceste imobile vor beneficia de lucrări de reabilitare termică a anvelopantei, reconformare structurală a şarpantei, modernizare a instalaţiilor utilitare, a finisajelor şi tamplariilor interioare şi exterioare.

Totodată, cele trei clădiri vor fi echipate cu instalaţii necesare pentru securitatea la incendiu, cu mobilier necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ şi vor fi accesibilizate pentru utilizatori cu handicap locomotor.

The post Cugir – Şcoala Gimnazială nr. 3 va fi reabilitată și modernizată appeared first on albapesurse.

Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii educaționale pentru învațământul general…
The post Cugir – Şcoala Gimnazială nr. 3 va fi reabilitată și modernizată appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Cugir – Şcoala Gimnazială nr. 3 va fi reabilitată și modernizată apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist