Cugir – Satul Frăsinei a fost racordat la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Written by on 25 April 2019

Pentru locuitorii din cele 15 gospodării din satul Frasinei, o localitate izolată din munții Cugirului, sărbătorile pascale vor fi luminate și la propriu și la figurat, deoarece satul a fost în sfârșit racordat la rețeaua de distributie a energiei electrice.

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban a declarat că electrificarea localității a fost un obiectiv propus în urmă cu mult timp, primele acțiuni fiind făcute încă din 2007. Din pacate, au existat mai multe aspecte care au întârziat investiția, una dintre cele mai importante fiind obținerea avizelor necesare pentru traversarea rețelei electrice peste fondul forestier aparținător Romsilva.
Investiția a presupus lucrări de extindere a rețelei electrice de distribuție, realizarea unui post de transformare, amplasarea a 55 de stâlpi de beton pe care au fost întinși 3,3 km de cablu electric. Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv a studiului de fezabilitate realizat în acest sens, a fost de aproape 570.000 lei, sumă provenită din bugetul local al orașului Cugir.

Post-ul Cugir – Satul Frăsinei a fost racordat la rețeaua de distribuție a energiei electrice apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist