CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc la Campionatul Național de Marș de la Timișoara. Mihaela Acatrinei – medalie de aur

Written by on 1 November 2021

Echipa CS Unirea Alba Iulia, formată din atletele Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgeana Jid, s-a clasat pe primul loc la proba de 10 km marș a Campionatului Național, organizat sâmbătă, 30 octombrie, la Timișoara, în jurul Stadionului „Dan Păltinișeanu”. Sportivele noastre s-au impus categoric și la individual, unde Mihaela Acatrinei a obținut aurul, iar Ana Rodean medalia de argint.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la proba de 10 km marș:

Acatrinei Mihaela – locul 1 (la senioare), cu timpii: 48:10;

Rodean Ana – locul 2 (la senioare), cu timpii 48:51;

Jid Georgeana – loc 2 (la tineret) și loc 5 (la senioare), cu timpii 53:26 (care reprezintă un record personal al sportivei);

Sunzuiană Elisabeta – loc 4 (tineret) și 7 (senioare), cu timpii 57:42 (record personal);

Ciucă Cristina – loc 12 (la tineret) și 17 (la senioare), cu timpii 1:02:47.

Astfel, în urma acestor rezultate (primele 3 clasări), CS Unirea Alba Iulia și-a adjudecat medalia de aur la proba pe echipe. De precizat este că o parte dintre sportivele noastre au dublă legitimare (fiind legitimate și la alte cluburi).

Mărșăluitoarele Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgeana Jid sunt pregătite de către profesorul Gabriel Avram, iar Elisabeta Sunzuiană și Cristina Ciucă sunt antrenate de profesoara Mihaela Vlas.

„Așa cum ne-au obișnuit, sportivele noastre au dominat și aceste Campionate Naționale, singura întrebare fiind cine va câștiga. De data aceasta s-a impus Mihaela secondată de Ana. A fost o cursă curajoasă! De asemenea, două dintre sportivele CS Unirea Alba Iulia și-au depășit cele mai bune recorduri personale. Felicitări tuturor!”, a transmis Gabriel Avram.”De ani buni, CS Unirea Alba Iulia câștigă Campionatele Naționale de Marș. Medaliile câștigate nu sunt situații întâmplătoare, ci rezultate ale muncii, perseverenței și seriozității. Sportive dintr-un oraș mic de provincie nu mai dau nici o speranță atletelor din marile orașe ale României. CS Unirea Alba Iulia se menține în elita națională! Felicitări sportivelor și antrenorilor.

Ne apropiem de finalul unui an sportiv extrem de bun! În această perioadă, fiecare medalie obținută de către sportivii noștri ne aduce mai aproape de un moment istoric și anume de cel mai bun an pentru CS Unirea din punct de vedere al numărului de medalii obținute. Astfel, fiecare nouă medalie câștigată poate fi decisivă!”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

The post CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc la Campionatul Național de Marș de la Timișoara. Mihaela Acatrinei – medalie de aur appeared first on albapesurse.

Echipa CS Unirea Alba Iulia, formată din atletele Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgeana Jid, s-a clasat pe primul loc la proba…
The post CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc la Campionatul Național de Marș de la Timișoara. Mihaela Acatrinei – medalie de aur appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul CS Unirea Alba Iulia, pe primul loc la Campionatul Național de Marș de la Timișoara. Mihaela Acatrinei – medalie de aur apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist