HomeStiri AlbaCS Unirea Alba Iulia – medalie de ARGINT, obținută la Cupa Europeană...

CS Unirea Alba Iulia – medalie de ARGINT, obținută la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți!

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut medalia de argint la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți (U 18), desfășurată la București în perioada 7-8 mai 2022. 

Judoka noastră a concurat la categoria de greutate -48 de kilograme și s-a clasat pe locul 2.

Concursul s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București. Au participat peste 300 de judoka din peste 20 de țări, băieți și fete, la mai multe categorii de greutate, după cum urmează:

Fete:  -40, -44, -48, -52, -57, -63, -70, +70 kg 

Băieți:  -50, -55, -60, -66, -73, -81, -90, +90 kg

Laura Bogdan a obținut medalia de argint după ce și-a învins adversarele, din Bulgaria și Ucraina. Astfel, s-a calificat în finală, unde a întâlnit o sportivă extrem de bine pregătită, din Suedia. 

Sportivii secției de judo a CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Laura Bogdan, componentă a lotului național de judo, are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iuliu și CSM Cluj-Napoca).

Pentru secția noastră de judo urmează noi competiții, la cel mai înalt nivel. Alexandru Sibișan se pregătește pentru Gimnaziadă – Olimpiada Gimnaziilor din Franța, iar Laura Bogdan pentru Cupa Europeană, în Polonia.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!

The post CS Unirea Alba Iulia – medalie de ARGINT, obținută la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți! appeared first on albapesurse.

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut medalia de argint la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți (U 18), desfășurată la București în perioada 7-8 mai 2022.  Judoka noastră a concurat la categoria…
The post CS Unirea Alba Iulia – medalie de ARGINT, obținută la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul CS Unirea Alba Iulia – medalie de ARGINT, obținută la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img