Crăciunelu de Jos – Femeia care și-a ucis soțul cu o lovitură de cuțit în inimă, arestată preventiv pentru 30 de zile

Written by on 16 March 2019

Vineri, 15 martie, Tribunalul Alba a decis ca femeia de 38 din Crăciunelu de Jos care joi, 14 martie, și-a ucis soțul cu o lovitură de cuțit în inimă, să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

”În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 14/15.03.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, județul Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la ora 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a fost declarația oficială a Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

În prezent, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba efectuează cercetările în acest caz, infracțiunea femeii fiind de violență în familie sub forma omorului.

Post-ul Crăciunelu de Jos – Femeia care și-a ucis soțul cu o lovitură de cuțit în inimă, arestată preventiv pentru 30 de zile apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist