Consilierul local din Aiud, Ionela Danciu a decis să se înscrie în partidul Pro România

Written by on 29 March 2019

Vineri, 29 martie, la sediul Partidului PRO România din Alba Iulia, a avut loc o conferință de presă susținută de către Horațiu Florea, coordonator al filialei județene, și de către Ionela Danciu, candidat la alegerile europarlamentare din luna mai. Cei doi au abordat mai multe teme de interes local dar și naționale.

Cu această ocazie, Horațiu Florea a prezentat numele celor 10 candidați de pe lista partidului Pro România care vor participa la alegerile europarlamentare.

”Astăzi am deosebita plăcere să vă prezint să vă prezint lista de candidați a Partidului Pro România la alegerile europarlamentare. Partidul Pro România a venit în fața poporului cu o listă de candidați pentru România, candidați foarte buni, printre aceștia numărându-se trei foști premieri, în frunte cu Victor Ponta, urmat de Mihai Tudose și de Ilie Leancă, fost premier al Republicii Moldova…”

Lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare: Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu.

În cadrul aceleiași conferințe de presă a luat cuvântul candidata care ocupă poziția 10 pe lista alegerile europarlamentare, aiudeanca Ionela Danciu.

”Sunt consilier local, ales independent la CL Aiud și am ales Pro România pentru că după abuzurile pe care le-am suferit în Consiliul Local Aiud. Majoritatea consilierilor aiudeni au făcut grevă japoneză împotriva mea pentru că am prezentat cetățenilor documente de interes local și am făcut publice ședințele Consiliului Local. Au încercat de mai multe ori să mă scoată afară cu Poliția Locală. După ce am pățit în CL Aiud, pentru că nu am tăcut și pentru că am obosit, am luat decizia sâmbătă să îmi găsesc locul într-un partid politic. La Pro România am fost plăcut impresionată de membrii acestui partid și am cerut o adeziune pentru a intrat în această grupare politică…Sunt mândră că mi-am adus aportul la creearea a două legi care au ajutat mamele, legea multipleților și ordonanța care presupune acordarea de indemnizație și pentru al doilea copil dintr-o familie…”

Post-ul Consilierul local din Aiud, Ionela Danciu a decis să se înscrie în partidul Pro România apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist