Cercetată pentru furt

Written by on 2 June 2022

O femeie din Câmpeni este bănuită de furt. Ar fi sustras o geantă, dintr-o mașină lăsată neasigurată, dar a fost prinsă, în scurt timp, de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat.

În seara zilei de 31 mai 2022, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați în legătură cu o posibilă faptă de furt, din interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Câmpeni, care ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat, de către proprietar, neasigurat și ar fi sustras, din interiorul acestuia, o poșetă în care erau obiecte personale a căror valoare a fost evaluată de persoana păgubită la 300 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei păgubite, iar față de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

The post Cercetată pentru furt appeared first on albapesurse.

O femeie din Câmpeni este bănuită de furt. Ar fi sustras o geantă, dintr-o mașină lăsată neasigurată, dar a fost prinsă, în scurt timp, de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat. În seara zilei de 31…
The post Cercetată pentru furt appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Cercetată pentru furt apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist