Cercetarea disciplinară demnarată la Direcția Creșe, respectiv Creșa nr. 2 Ampoi

Written by on 27 August 2019

Referitor la cercetarea disciplinară demnarată la Direcția Creșe, respectiv Creșa nr. 2 Ampoi, comisia de cercetare disciplinară prealabilă a finalizat raportul procedurii.

Cerceratrea disciplinară a fost demarată urmare a două sesizări depuse la Primăria Alba Iulia și înregistrate sub numerele 73247/10.07.2019 și 73248/10.07.2019. Prin aceste două documente doi părinți au sesizat comportamentul neadecvat al unui educator puericultor, al unui îngrijitor copii, al unui asistent medical și al unui asistent medical principal.

Comisia a audiat persoanele implicate în această delicată situație, respectiv toți angajații Primăriei Alba Iulia a căror comportament a fost reclamat. Persoanele care au depus sesizările au refuzat să-și apere punctul de vedere și să contribuie la desfășurarea anchetei în ciuda invitațiilor transmise prin corespondență cu confirmare de primire, dar și telefonic.

În urma analizei celor întâmplate și a răspunsurilor primite de la angajații cercetați și a martorilor audiați, comisia de cercetare disciplinară a propus, cu respectarea prevederilor Legii 53/2003 – Codul muncii republicat, „AVERTISMENT SCRIS”.

Comisia a constatat că s-au încălcat și prevederile Codului de conduită a personalului contractual, ca urmare a propus mutarea temporară a celor 4 persoane cercetate, pe o perioadă de 6 luni, la celelalte creșe din Alba Iulia astfel încât să nu își mai desfășoare activitatea împreună.

            Propunerile comisiei au fost aprobate de viceprimarul cu atribuții de primar și sunt definitive.

Post-ul Cercetarea disciplinară demnarată la Direcția Creșe, respectiv Creșa nr. 2 Ampoi apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist