Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia anunță organizarea unui nou atelier de croit și brodat ie, destinat începătorilor

Written by on 22 May 2019

Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia anunță începerea, în cadrul proiectului ”Alba cose ie”, a noului atelier de croit și brodat ie, destinat începătorilor în domeniu. Doritorii vor avea ocazia să învețe cum să își facă propria ie, cu respectarea cât mai fidelă a tehnicilor tradiționale, de la croit și brodat, până la coaserea unei ii.

Toate persoanele interesate sunt invitate să se înscrie la acest atelier până în data de 10 iunie 2019, trimițând un email la adresa academiadoamneloralba@gmail.com, în care să fie precizat numele, un număr de telefon și o adresă de email. Atelierul va avea loc lunea, de la ora 16.30. Data începerii atelierului va fi anunțată ulterior. Participarea la atelier este gratuită.

Post-ul Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” din Alba Iulia anunță organizarea unui nou atelier de croit și brodat ie, destinat începătorilor apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist