Cei mai buni promoteri ai partidelor din județul Alba la radio HIT FM Alba!

Written by on 11 April 2022

După cum știți deja, în emisiunea ”La ordinea zilei” difuzată în direct la radio HIT FM Alba în fiecare zi de la ora 13 sunt prezenți și membrii ai partdelor politice din județul Alba și nu numai.

După ce am studiat emisiunile din ultimii ani am realizat un top cu cei mai activi membri de partid care vin să vorbeacă cu cetățenii la postul nostru de radio.

Adevărul este că nu e un lucru ușor să vorbesti în public, nu toți membrii partidelor au această calitate, dar cei care o au o folosesc pentru promovare personală, dar și pentru promovarea partidelor pe care le reprezintă.

Top 10 cei mai buni promoteri ai partidelor din județul Alba la radio HIT FM:

1.Daniel Zdrânc – PSD

2.Ion Dumitrel – PNL

3.Ioan Dârzu – PSD

4.Clement Negruț – PMP

5.Beniamin Todosiu – USR

6.Călin Matieș – PSD

7.Gabriel Pleșa – USR

8.Nicolaie Albu -PNL

9.Nicolaie Matei – PV

10.Dorin Nistor – PNL

The post Cei mai buni promoteri ai partidelor din județul Alba la radio HIT FM Alba! appeared first on albapesurse.

După cum știți deja, în emisiunea ”La ordinea zilei” difuzată în direct la radio HIT FM Alba în fiecare zi de la ora 13 sunt prezenți și membrii ai partdelor politice din județul Alba și…
The post Cei mai buni promoteri ai partidelor din județul Alba la radio HIT FM Alba! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Cei mai buni promoteri ai partidelor din județul Alba la radio HIT FM Alba! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist