Campanie de promovare a scriitorilor din județul Alba derulată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Written by on 31 July 2021

albaalba

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba implementează, începând cu acest an, un nou proiect cultural de promovare instituțională, denumit 12.4 Activități, acțiuni specifice de promovare. Proiectul este dedicat promovării scriitorilor, cărții, bibliotecii și proiectelor acesteia, prin intermediul unor activități, acțiuni specifice, în municipiu, județ, țară, străinătate.

Obiectivele principale sunt următoarele: implementarea de strategii de marketing pentru o promovare mai bună a instituției; creșterea accesului publicului la colecții; asigurarea condițiilor necesare creșterii numărului de beneficiari și în același timp diversificarea ofertei culturale a instituției; asigurarea dezvoltării și actualizării prezenței în mediul online a instituției; dezvoltarea de relații de colaborare cu instituțiile de cultură care își desfășoară activitatea în același mediu: biblioteca națională, biblioteci internaționale, județene, altele; dezvoltarea de parteneriate cu autoritățile locale în vederea atragerii altor categorii de public, precum și cu instituții culturale naționale și internaționale; digitalizare și dezvoltare a instrumentelor de comunicare în mediul online și offline.

Proiectul se derulează sub forma unor campanii de promovare, cu durată diferită, în funcție de tema și scopul urmărit. Campania lunii august vizează promovarea scriitorilor din județul Alba care s-au născut în luna august și implicit a operei lor, iar aceștia nu sunt puțini. Numele vizate pentru această campanie sunt: Horia Ursu (1 august), Mihai Pascaru (2 august), Ioan Popa (3 august), Cornel Nistea (6 august), Ovidiu Bârlea (13 august), Ion Lăncrănjan (13 august), Ștefan Dinică (20 august), Mircea Borcan (29 august) și Traian Brad (31 august).

The post Campanie de promovare a scriitorilor din județul Alba derulată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.

Post-ul Campanie de promovare a scriitorilor din județul Alba derulată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist