Campanie de notificare a proprietarilor de mașini abandonate pe domeniul public, organizată de Poliția Locală Sebeș

Written by on 6 June 2019

În urma mai multor sesizări și a inconvenientului general, Poliția Locală Sebeș a demarat o campanie de notificare a proprietarilor mașinilor abandonate de pe domeniul public.

Dacă până în prezent legislația nu permitea decât în anumite condiții sancționarea proprietarilor mașinilor abandonate (mașina trebuia să fie abandonată de mai bine de un an), în urma unei hotărâri a Consiliului Local Sebeș a fost simplificată procedura. (art.8 lit.m HCL 67/2019 ” staționarea/parcarea vehiculelor de orice tip care prezintă urme vizibile de avariere, pe domeniul public/privat al Municipiului Sebeş, pe o durată mai mare de 24 h de la data identificării/constarării/anunțării proprietarului”)

Astfel, polițiștii locali vor lipi pe mașinile abandonate notificări prin care proprietarii sunt somați ca în 24 de ore să își mute mașinile de pe domeniul public. În caz contrar polițiștii locali îi vor amenda pe cei care nu respectă notificarea. În conformitate cu decizia CL Sebeș ”nerespectarea prevederilor art.8 se sancționează cu amendă de la 290-700 pentru persoane fizice si 1000-1500 pentru persoane juridice.”

Post-ul Campanie de notificare a proprietarilor de mașini abandonate pe domeniul public, organizată de Poliția Locală Sebeș apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist