Campanie de informare, educare, măsurare a valorilor presiunii arteriale, a greutății și consult medical gratuit organizate de Direcția de Asistență Socială Sebeș

Written by on 16 May 2019

Luni, 20 mai, Direcția de Asistență Socială Sebeș, prin Compartimentul de Asistență Medicală Comunitară și Compartimentul Asistență Medicală Școlară, organizează o campanie de informare, educare, și măsurare a valorilor presiunii arteriale, a greutății pentru determinarea indicelui de masă corporală, precum și un consult medical general care cuprinde măsurarea vârstei arteriale, măsurarea vârstei pulmonare.
Campania are loc în cadrul Măsurătorilor din Luna Mai 2019, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hipertensiunii respectiv a Zilei Europene împotriva Obezității.
Serviciile medicale oferite sunt GRATUITE.
Campania se va desfășura în cortul instalat în fața Casei de Cultură ” Lucian Blaga” Sebeș, începând cu ora 9,30. 
Direcția de Asistență Socială Sebeș adresează o invitație tuturor persoanele indiferent de vârstă să participe la campania de măsurare a presiunii arteriale și a determinării indicelui de masă corporală. 

Post-ul Campanie de informare, educare, măsurare a valorilor presiunii arteriale, a greutății și consult medical gratuit organizate de Direcția de Asistență Socială Sebeș apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist