Călin Gheorghe Matieș:”Trag un semnal de alarmă! Guvernul PNL Câțu 0.0 a amânat peste 15.000 de operații! Cine răspunde de toți cei care au murit între timp?”

Written by on 18 November 2021

Când toată Europa se pregătea pentru valul 4, cum se pregătea Guvernul Câțu? Organiza marele congres de la București, măsluind cifrele pentru a nu arunca în aer interesele mărețului partid ocrotit de excursionistul Klaus. Când spitalele din țările Europei își asigurau medicamente, Guvernul PNL era interesat doar cum să plătească și să cumpere voturile parlamentarilor PNL să îl pună pe Câțu președinte la partid…

La fel, când județul Alba avea printre cele mai puține paturi ATI-COVID raportat la numărul de locuitori, conducerea Consiliului Județean Alba, cea care răspunde de buna administrare a Spitalului Județean de urgență, trăgea sforile pentru ca la București să iasă președinte Câțu, iar la nivel local să se facă schimbul de putere HAVA-DUMITREL…

Prețul se vede acum nu doar în numărul mare de decese pe care le are România ca urmare a infectărilor COVID, ci și din numărul imens de decese survenite la pacienții cronici refuzați pentru a fi operați în această perioadă.

Acestea sunt datele oficiale, care mi-au fost puse la dispoziție chiar de Ministerul Sănătății: 15.134 de intervenții chirurgicale programate au fost amânate în perioada 1-31 Octombrie prin Ordinul 9490/04.10.2021.

Am fost contactat de oameni disperați, ale căror rude bolnave de cancer au fost în cumpănă că nu vor putea fi operate pentru că nu sunt o urgență… La fel, majoritatea investigațiilor din aproape toate disciplinele medicale au fost amânate sau anulate.

Oare chiar nu am învățat nimic din ce a însemnat anul 2020?! Aproape 60-70% din pacienții oncologici au murit în România în primul an de pandemie, pentru că le-a fost refuzat dreptul la tratament. Aceeași crimă o face acum, același stat român, prin același Guvern de maximă incompetență Câțu?!

Cine răspunde de toți românii decedați din cauza operațiilor amânate?! Eu personal refuz să cred că același Câțu va avea tupeul ordinar să ceară, din nou, funcția de prim ministru după dezastrul și incompetența imensă de care a dat dovadă. Cu PSD sau fără PSD în noul guvern, eu personal consider că acest inconștient nu va mai putea vreodată în toată viața lui să fie prim ministrul României. Strigă morții din morminte, Câțule, blestemându-te că te-au interesat mai mult voturile și funcția de președinte de partid, decât pregătirea României și a spitalelor pentru valul 4 al pandemiei…

Mă și întreb: cum oare Ion Dumitrel, președintele PNL Alba l-a votat și susținut pe un astfel de incompetent în fruntea partidului și în fruntea Guvernului? Și tot cu el defilați și acum?!?

Senator PSD ALBA

Călin Gheorghe Matieș

The post Călin Gheorghe Matieș:”Trag un semnal de alarmă! Guvernul PNL Câțu 0.0 a amânat peste 15.000 de operații! Cine răspunde de toți cei care au murit între timp?” appeared first on albapesurse.

Post-ul Călin Gheorghe Matieș:”Trag un semnal de alarmă! Guvernul PNL Câțu 0.0 a amânat peste 15.000 de operații! Cine răspunde de toți cei care au murit între timp?” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist