HomeStiri AlbaBogdan Ioan Lazăr: ”Consilierii ALDE Alba Iulia vor vota pentru revocarea viceprimarilor...

Bogdan Ioan Lazăr: ”Consilierii ALDE Alba Iulia vor vota pentru revocarea viceprimarilor Gabriel Plașa și Paul Voicu”

Date:

Vineri, 12 iulie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a ALDE Alba, Bogdan Ioan Lazăr, consilier local al acestei formațiuni politice în municipiul reședință de județ a anunțat:

”Cei doi consilieri ALDE Alba Iulia vor vota alături de colegii din PSD Alba Iulia pentru revocarea viceprimarilor Gabriel Plașa și Paul Voicu. Am cerut revocarea lor pentru că, odată cu plecarea domnului primar Hava, ar fi bine să intrăm și noi în normalitate și, în mod democratic, ar fi trebuit să se voteze un viceprimar cu atribuții de viceprimar din cadrul Consiliului Local. Nu să vină să ni se spună ”bă, noi îl vrem pe ăla!”… Noi (n.r. consilierii ALDE Alba Iulia) și PSD suntem inițiatorii procedurii de revocare și avem 7 consilieri (5 la PSD, 2 la ALDE). Există și un consilier independent care mi-a spus că nu semnează și nu votează. Cred că este părtinitor. Mai este un consilier PMP care ar putea să voteze ”pentru”. Cred că votul va fi șapte voturi ”pentru” și restul ”împotrivă”. Posibil ar fi ca domnul Paul Voicu să încerce o mișcare și să îl revoce pe domnul Pleșa și așa ar fi liniștit, nu ar mai avea opoziție…”

Post-ul Bogdan Ioan Lazăr: ”Consilierii ALDE Alba Iulia vor vota pentru revocarea viceprimarilor Gabriel Plașa și Paul Voicu” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img