Bilanțul furtunilor care au răvășit sâmbătă județul Alba

Written by on 28 April 2019

Sâmbătă, 27 aprilie, ca urmare a fenomenelor meteo periculoase care au avut loc în județul Alba (furtuni), mai mulți copaci au fost rupți de vânt și au căzut pe fire de electricitate și pe carosabil, blocând temporar circulația rutieră.

Astfel, pe raza comunei Poiana Vadului (DJ 750B) s-a circulat pe un sens, în comuna Albac (DN75) au fost probleme, dar s-au remediat, deasemenea în comuna Horea (DN1R) au fost probleme, dar s-au remediat.
În zonele afectate a intervenit personal de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica.
Pe raza localității Vingard, comuna Șpring, un stâlp din lemn a fost rupt de vânt și a căzut pe acoperișul unei case, fiind necesară intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica.
În municipiul Sebeș, acoperișul unui post TRAFO a căzut pe o anexă gospodărească, și în acest caz intervenind Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Electrica. Tot în municipiul Sebeș un copac a căzut pe firele de electricitate, care au făcut flamă, fiind risc de producere a unui incendiu, intervenția promptă a Gărzii de intervenție Sebeș și a Electrica remediind situația.

Post-ul Bilanțul furtunilor care au răvășit sâmbătă județul Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist