AcasăStiri AlbaBiblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Biblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Date:

albaalba

Începând cu luna februarie a anului 2021, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la cererea beneficiarilor, au adus în atenția publică un nou proiect denumit 3.30 Biblioterapia. Pe lângă comunicarea publică a colecției de carte de specialitate, proiectul are în vedere furnizarea de informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. În acest scop, psihoterapeutul Cosmin Bara coordonează implementarea lunară a proiectului, prin dezbaterea online a unor teme de interes general.

Activitatea din luna august va avea loc în data de 24 august 2021, la ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui atelier transmis live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă de psihoterapeutul Cosmin Bara pentru luna august este „Despre atingerea potențialului propriu” și are ca motto îndemnul „Devino genial!”. Evenimentul va mai găzdui și prezentarea câtorva cărți de specialitate care să susțină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului. Cărțile fac parte din colecția de carte de psihologie a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pot fi împrumutate pentru studiu de către abonații bibliotecii.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba iar pe perioada stării de alertă generată de pandemia Covid-19, proiectul se va desfășura online, urmând ca după stoparea pandemiei aceste întâlniri să se desfășoare cu public. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

The post Biblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba appeared first on albapesurse.

Post-ul Biblioterapia continuă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stiri Harghita

Evenimete

Filme în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

Între 12 – 16 octombrie, la Brașov are loc...

Stirile HITFM

spot_img