Bărbat din comuna Cut cercetat penal pentru că a alimentat autoturismul cu combustibil fără să mai plătească

Written by on 13 January 2022

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeș au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Cut, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, semnalat poliţiei la data de 13 decembrie 2021, de către reprezentanţii unei staţii de carburanţi din Sebeș.

Se pare că, bărbatul ar fi alimentat autoturismul, cu combustibil în valoare de 250 de lei, fără ca ulterior să mai plătească contravaloarea acestuia.

Față de acesta, cercetările sunt continuate pentru furt.

The post Bărbat din comuna Cut cercetat penal pentru că a alimentat autoturismul cu combustibil fără să mai plătească appeared first on albapesurse.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeș au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Cut, ca persoană bănuită de comiterea…
The post Bărbat din comuna Cut cercetat penal pentru că a alimentat autoturismul cu combustibil fără să mai plătească appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Bărbat din comuna Cut cercetat penal pentru că a alimentat autoturismul cu combustibil fără să mai plătească apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist