Bărbat din Bucerdea Grânoasă cercetat în stare de arest preventiv pentru cumul de infracțiuni rutiere

Written by on 23 September 2020

La data de 22 septembrie 2020, tânărul de 33 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Instanța de judecată a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru fapte de natură judiciară.

Informații de backgroud:

La data 21 septembrie 2020, polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 33 de ani, din Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru infracțiuni rutiere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 20 septembrie 2020, în jurul orei 04.00, a condus un autoturism pe o stradă din Blaj, fiind sub influența alcoolului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Post-ul Bărbat din Bucerdea Grânoasă cercetat în stare de arest preventiv pentru cumul de infracțiuni rutiere apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist