Bărbat din Alba Iulia reținut de polițiști pentru furt, abuz de încredere, amenințare și șantaj

Written by on 5 May 2022

La data de 04 mai 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru furt, abuz de încredere, amenințare și șantaj.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 4 mai 2022, folosindu-se de chei potrivite, ar fi sustras autoturismul unei cunoștințe, invocând o datorie pe care fiul acesteia ar fi avut-o față de el.

Totodată, bărbatul ar fi amenințat-o pe proprietara autoturismului, cu incendierea locuinței, în cazul în care va anunța poliția.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul și l-au restituit proprietarei.

În cursul zilei de azi, 5 mai, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Bărbat din Alba Iulia reținut de polițiști pentru furt, abuz de încredere, amenințare și șantaj appeared first on albapesurse.

La data de 04 mai 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia,…
The post Bărbat din Alba Iulia reținut de polițiști pentru furt, abuz de încredere, amenințare și șantaj appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Bărbat din Alba Iulia reținut de polițiști pentru furt, abuz de încredere, amenințare și șantaj apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist