AcasăStiri AlbaAtenție șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea...

Atenție șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în Alba Iulia dinspre Teiuș!

Date:

autoauto

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în mun. Alba Iulia dinspre Teiuș, județul Alba, se efectuează lucrări de reparații asupra părții carosabile, până la ora 19:00. Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un sens de mers, iar valorile de trafic sunt foarte ridicate.

Recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii de circulație, să-și păstreze calmul la volan și să acorde atenție înaintea oricărei manevre efectuate în trafic.

The post Atenție șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în Alba Iulia dinspre Teiuș! appeared first on albapesurse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în mun. Alba Iulia dinspre Teiuș,…
The post Atenție șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în Alba Iulia dinspre Teiuș! appeared first on albapesurse.

Post-ul Atenție șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, kilometrul 386, la intrarea în Alba Iulia dinspre Teiuș! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM