Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Written by on 29 September 2021

albaalba

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 29 septembrie, au loc lucrări de reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva, astfel:

  1. km. 382-383, sensul Sibiu-Deva, este restricționată a doua bandă, pe raza localității Bretea Mureșana, județul Hunedoara, între orele 08:30-16:00, pentru înlocuirea parapetului median;
  2. km. 316 – 334, pe sensul către Deva, este restricționată banda de urgență pentru a permite înlocuirea parapetului marginal.

De asemenea, astăzi, în intervalul orar 09:00 – 14:00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrii 76+200 de metri și 94+700 de metri, se efectuează lucrări de schimbare a parapetului median, traficul fiind restricționat pe a doua bandă, pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

The post Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva appeared first on albapesurse.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 29 septembrie, au loc lucrări de reparații la parapetul median pe autostrada…
The post Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva appeared first on albapesurse.

Post-ul Atenție șoferi! Azi au loc reparații la parapetul median pe autostrada A1 Sibiu-Deva apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist