Atenție! Începe sezonul de conjunctivită alergică!

Written by on 16 April 2021

albaalba

Medicii oftalmologi de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia atenționează că în această perioadă a anului pot apărea primele cazuri de conjunctivită alergică (conjunctivita de sezon), la persoanele cu atopie, adică cu așa numitul ”teren alergic”, ca reacție alergică determinată de înflorirea copacilor și a celorlalte plante care au polen.

Recomandarea pentru pacienții care știu că sunt predispuși la această afecțiune este să își administreze la primele simptome lacrimi artificiale, ser fiziologic și comprese reci pentru reducerea disconfortului, dar să evite orice tip de automedicație, mai ales picături oculare cu antibiotice, fără a avea o indicație specializată în acest sens.

SJU Alba Iulia anunță că toate persoanele care au suspiciuni privind existența vreunei afecțiuni oculare au posibilitatea să se programeze la o consultație, la policlinica situată pe strada Mușețelului, nr. 2. Planificările se fac la nr. de telefon 0766 373 624, de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.00.

The post Atenție! Începe sezonul de conjunctivită alergică! appeared first on albapesurse.

Medicii oftalmologi de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia atenționează că în această perioadă a anului pot apărea primele cazuri de…
The post Atenție! Începe sezonul de conjunctivită alergică! appeared first on albapesurse.

Post-ul Atenție! Începe sezonul de conjunctivită alergică! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist