Arhiepiscopul Major al Bisericii Greco-Catolice din România, cardinalul Lucian, a transmis un mesaj de solidaritate în urma incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris

Written by on 18 April 2019

Miercuri, 17 aprilie, în urma incendiului care a distrus o parte din Catedrala Notre-Dame din Paris, Arhiepiscopul Major al Bisericii Greco-Catolice din România, cardinalul Lucian, a ținut să transmită un mesaj de solidaritate arhiepiscopului de Paris, Michel Aupetit.

„În aceste momente de suferinţă pentru Dieceza de Paris, Biserica noastră Greco-Catolică din România Vă exprimă comuniunea în rugăciune, cu speranţa Mântuitorului Înviat, Biruitorul morţii şi al fricii. Suntem alături de Excelenţa Voastră,  de clerul şi de credincioşii de la Paris şi cerem de la Domnul Cel Atotputernic darul mângâierii pentru Paris şi pentru întreaga Franţă”, a transmis cardinalul Lucian.

Post-ul Arhiepiscopul Major al Bisericii Greco-Catolice din România, cardinalul Lucian, a transmis un mesaj de solidaritate în urma incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist