Aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale, donat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia de Camera Executorilor Judecătorești și Asociația S.A.H. 2013

Written by on 6 August 2019

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a primit, luni, 5 august, o donație din partea Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și Asociației S.A.H. 2013. Este vorba despre un echipament medical de ultimă generație, pentru monitorizarea funcțiilor vitale. Aparatul, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, va fi montat în cadrul secției de Pediatrie a spitalului.

Prin
donația făcută, Camera Executorilor Judecătorești, de pe raza
județelor Alba, Sibiu și Hunedoara, împreună cu Asociația S.A.H.
2013, au contribuit la dotarea secției, și, implicit, la salvarea
și îngrijirea la nivel înalt a micilor pacienți cu afecțiuni
care necesită monitorizare continuă.

Aceste
dispozitive medicale măsoară funcțiile de bază ale corpului uman
și sunt primele care dau alarma în cazul detectării unei
modificări în starea unui copil bolnav. Astfel, se subînțelege
necesitatea și înlocuirea lor cu cele de înaltă performanță.

Echipamentul medical, ce constă într-un monitor ale funcțiilor vitale ecran 12, Tip B125, în valoare de 26.742 lei cu TVA și o masă pentru aparate, în sumă de 634 lei, a fost primit cu recunoștință de către întreaga echipă medicală a secției de Pediatrie.  

Post-ul Aparat pentru monitorizarea funcțiilor vitale, donat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia de Camera Executorilor Judecătorești și Asociația S.A.H. 2013 apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist