ANM: Urmează trei zile cu avertizări COD GALBEN de furtuni, în toată ţara!

Written by on 10 June 2022

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 10 iunie, o atenţionare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă de vineri, de la ora 14.00, până duminică, la ora 22.00, în toate judeţele.

„În intervalul menţionat, în sudul ţării şi la munte va ploua însemnat cantitativ şi vor fi pe alocuri şi manifestări de instabilitate atmosferică. În Moldova, Transilvania, Maramureş şi local în Crişana şi Banat, îndeosebi în timpul după-amiezelor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va concretiza prin averse torenţiale, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal şi de munte şi în extremitatea de sud a ţării, 40…60 l/mp” a precizat reprentantul ANM.

The post ANM: Urmează trei zile cu avertizări COD GALBEN de furtuni, în toată ţara! appeared first on albapesurse.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 10 iunie, o atenţionare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă de vineri, de la ora 14.00, până duminică, la ora 22.00, în…
The post ANM: Urmează trei zile cu avertizări COD GALBEN de furtuni, în toată ţara! appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul ANM: Urmează trei zile cu avertizări COD GALBEN de furtuni, în toată ţara! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist