ALDE Alba a reclamat PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS la Biroul Electoral Județean Alba pentru încălcarea gravă a legislației privind desfășurarea campaniei electorale

Written by on 6 May 2019

Partidul Alianța Liberalilor si Democraților (ALDE) Alba, solicită celorlalte partide, aflate în cursa electorală, să respecte prevederile legale, în ceea ce privește numărul afișelor electoarele expuse și utilizarea exclusiv doar a locurilor special amenajate, în scop electoral, pentru afișare.
În acest sens, partidul ALDE Alba a sesizat Biroul Electoral Județean Alba (BEJ) cu privire la încălcarea gravă a legislației  privind desfășurarea campaniei electorale, de către PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS, în ceea ce privește afișajul electoral.
Astfel, ALDE a sesizat faptul că în Berghin, atât în centrul de comună, cât și în satul Ghirbom, aparținând aceleiași comune, PNL și Pro-România au expus mai multe afișe în locurile special amenajate, încălcând astfel prevederile legale.
De asemenea în comuna Șpring, în centrul de comună și în satul aparținător Drașov, PNL și Pro-România au afișat mai mult de un afiș electoral pe panourile electorale, încălcând legea.
În plus cele trei partide, PNL, Pro-România și Alianța USR-PLUS, au folosit in aceste localități si alte locuri de afișaj, in afara de celor prevăzute de legea 334/2006.
PSD a utilizat, în orașul Abrud, locatii de afișare, altele decât cele special amenajate, de către Primăria Abrud.

Post-ul ALDE Alba a reclamat PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS la Biroul Electoral Județean Alba pentru încălcarea gravă a legislației privind desfășurarea campaniei electorale apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist