Alba Iulia – Un tânăr din Loman a fost reținut 24 de ore după ce încercat să folosească un briceag într-o altercație

Written by on 22 April 2019

În noaptea de 20 spre 21 aprilie, poliţiştii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un scandal ce a avut loc la un local public din oraş, în urma căruia mai multe persoane şi-au aplicat reciproc lovituri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 03.30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Loman, comuna Săsciori, în timp ce se afla împreună cu un prieten, în vârstă de 21 de ani, într-un local public din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi avut o altercaţie cu două tinere.

În timpul altercaţiei, tânărul de 23 de ani ar fi încercat să folosească un briceag ce-l avea asupra sa.

În ajutorul fetelor ar fi sărit alţi 3 tineri aflaţi în local, care le-ar fi aplicat celor doi agresori mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care, faţă de persoanele implicate în scandal, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Tânărul de 23 de ani este cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de port sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Duminică, 21 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Post-ul Alba Iulia – Un tânăr din Loman a fost reținut 24 de ore după ce încercat să folosească un briceag într-o altercație apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist