Alba Iulia – Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 28 februarie pe mai multe străzi din municipiu

Written by on 26 February 2019

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 28 februarie, începând cu ora 9.00, pe următoarele străzi din municipiul Alba Iulia: Vasile Goldiş, bd. Revoluţiei 1989, bd. 1 Decembrie 1989 şi bd. Transilvaniei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Post-ul Alba Iulia – Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 28 februarie pe mai multe străzi din municipiu apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist