Alba Iulia – Minor reținut de polițiști pentru furt și tentativă de furt

Written by on 14 June 2019

La data de 13 iunie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un minor de 17 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui număr total de 6 fapte de tentativă de furt și furt de autoturisme, toate comise pe timp de noapte, pe raza municipiului Alba Iulia.

În sarcina minorului s-a reținut faptul că în nopțile de 25/26, 30/31 mai și 03/04 iunie, minorul ar fi sustras 3 autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Alba Iulia, iar în nopțile de 24/25, 29/30 și 30/31 mai, prin scurtcircuitarea firelor instalațiilor electrice, ar fi încercat să pornească alte 3 autoturisme parcate.

Polițiștii au stabilit că, la comiterea furtului din noaptea de 30/31 mai, tânărul a fost însoțit de un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Alba Iulia.

Două dintre autoturismele sustrase au fost găsite abandonate, pe raza municipiului Alba Iulia, iar în legătură cu cel de-al 3-lea, un autoturism în valoare de 7.200 de lei, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat cu el.

Pentru probarea activității infracționale a celor doi tineri, în dimineața zilei de 13 iunie, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții domiciliare (două la domiciliile tinerilor și una la domiciliul unei rude).

În cursul zilei de azi, 14 iunie, minorul reținut va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Alba Iulia – Minor reținut de polițiști pentru furt și tentativă de furt apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist