HomeStiri AlbaAlba Iulia – Dosar penal deschis de IPJ Alba după ce autori...

Alba Iulia – Dosar penal deschis de IPJ Alba după ce autori necunoscuți au înțepat cu ace de seringă un bărbat și o femeie

Date:

IPJ Alba a deschis un dosar penal după ce autori deocamdată necunoscuți au înțepat, cel mai probabil cu ace de seringă, un bărbat de 63 de ani și o femeie de 37 în Zona Industrială din Alba Iulia, în apropiere de magazinul Dedeman. Cele două victime s-au prezentat la Spitalul județean de Urgență Alba unde li s-a recomandat efectuarea de analize pentru depistarea virusurilor de hepatită și HIV.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a solicitat Spitalului Județean de Urgență Alba să analizeze fișele pentru perioada 30 mai – 3 iunie pentru a comunica situația persoanelor care s-au prezentat în perioada menționată în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și care au prezentat plaga sau plăgi produse prin înțepare.

”În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu” a fost poziția oficială a Spitalului Județean de Urgență Alba.

Post-ul Alba Iulia – Dosar penal deschis de IPJ Alba după ce autori necunoscuți au înțepat cu ace de seringă un bărbat și o femeie apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img