Aiud – Acțiune a poliției municipiului soldată cu amenzi de peste 18000 de lei

Written by on 8 March 2019

Joi, 7 martie 2019, Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii din Aiud au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş precum şi de poliţişti ai Serviciului Rutier din IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 14 infracțiuni, din care 4 în flagrant şi 90 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 18.125 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 88 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost legitimate 124 de persoane, controlate 106 autovehicule şi două obiective asigurate cu pază.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

foto IPJ Alba

Post-ul Aiud – Acțiune a poliției municipiului soldată cu amenzi de peste 18000 de lei apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist