ADR Centru organizează în data de 10 mai cea de-a șasea ediție a Crosului Europei

Written by on 19 April 2019

Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei și implicarea cetățenilor Regiunii Centru în activități civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, va organiza în data de 10 mai 2019, la ora 12, în Cetatea Vauban, cea de-a șasea ediție a Crosului Europei.

Înscrierile încep de la ora 9:30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3km/1 tură). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros.

Pe parcursul înscrierilor, începând cu ora 10.30 au loc și mini-spectacole susținute de grădinițele din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc în intervalul 12.00-12.30. Pentru școli, înscrierile elevilor se vor face pe listă cumulativă cu asumarea responsabilității de participant. Formular școli

Începând cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale. Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture.

Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia și Consiliului Județean Alba.

Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros.

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primilor trei clasați, atât la o tură cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanţii înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale. Pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Celorlalți participanți, în funcție de clasament li se vor acorda premii în obiecte, cupe și medalii.

Toți cei prezenți la eveniment pot participa la tombola cu premii susținută de sponsori. Cei înscriși la alergare au automat numărul înscris la tombolă, iar ceilalți participanți vor fi îndrumați de către voluntari către cortul de înscriere și primire număr.

Alte
activități pregătite pentru cei prezenți: momente muzicale
susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un
photo-boot unde îți poți face poză cu prietenii, puncte de
revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Susținut
de Reprezentanța Comisiei Europene în România. Parteneri: Primăria
Municipiului Alba Iulia, Europe Direct Alba Iulia, Consiliul Județean
Alba, Centrul de Cultură Augustin Bena și Fundația Comunitară
Alba 

Post-ul ADR Centru organizează în data de 10 mai cea de-a șasea ediție a Crosului Europei apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist