Acțiuni de deszăpezire ale Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir

Written by on 20 January 2022

Echipele Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir au fost mobilizate în teren pentru descongestionarea străzilor de zăpadă și gheață, incepând de luni seara. Au fost împrăștiate 25 de tone de sare și 5 m cubi de nisip pe străzile și trotuarele din localitate.

S-a intervenit cu prioritate pe străzile intens circulate cum ar fi : Cugir-Vinerea, Centura ocolitoare, Vinerea-Sibot, străzile Victoriei,1 Decembrie 1918, 21 Decembrie 1989, Rozelor, Stadionului, Doinei, Tineretului, Aleea Constructorului, Stefan cel Mare, Al. Sahia.

S-a intervenit pe majoritatea străzilor din oraș, incusiv pe o bună parte din Cindeni, Scăunel, Râul Mare, Râul Mic.

Acțiunea SPGLC este sprijinită și de echipele de întreținere și intervenții ale Primăriei Cugir, alături de care se acționeaza pentru înlăturarea gheții atât de pe străzi, cât și de pe trotuare.

Toate utilajele din dotarea SPGLC sunt în momentul da față mobilizate în diferite părți ale localității. Este vorba despre două autoutilitare, două autocamioane de tip Unimog dotate cu răspânditor de material antiderapant, un buldoexcavator cu lamă pentru înlăturarea zăpezii și un tractor cu remorcă. Cantitatea de material antiderapant achiziționată pentru această iarnă depășește 60 de tone.

Trebuie spus că pe tot parcursul sezonului rece Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir asigura permanenţa, fiind pregătit să acţioneze în orice moment, atât pe străzile principale, cât și pe cele secundare, cu precizarea că pe arterele înguste sau cu înclinație mare, lucrările de dezăpezire și cele de împrăștirere a materialului antiderapant se fac manual.

Pentru sesizari, cetatenii pot apela numarul de telefon 0258755455.

În cazul căderilor de zăpadă, administrația locală atrage atenția șoferilor să nu parcheze autovehicule în zonele ce pot afecta accesul utilajelor pentru a nu împiedeca desfășurarea în bune condiții a activităților de descongestionare a străzilor. Totodată, primăria le ramintește proprietarilor de clădiri sau spaţii comerciale că au obligaţia de a înlătura zăpada si gheata depuse pe trotuarele din faţa imobilelor pe care le deţin.

The post Acțiuni de deszăpezire ale Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir appeared first on albapesurse.

Echipele Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir au fost mobilizate în teren pentru descongestionarea străzilor de zăpadă și gheață, incepând de luni…
The post Acțiuni de deszăpezire ale Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acțiuni de deszăpezire ale Serviciului Public de Gospodărire Locală Cugir apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist