Acţiuni ale angajaților IPJ Alba pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională

Written by on 8 June 2022

În ultimele 24 de ore, polițiștii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au continuat acţiunile pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.

În această perioadă, au fost constatate 41 de infracţiuni și 447 de abateri de natură contravenţională, au fost reţinute 12 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. Trei autori de infracțiuni au fost depistați în flagrant delict.

S-a intervenit la 66 de solicitări ale cetăţenilor, din care 60 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, fapte grave, comise cu violenţă şi nici accidente rutiere soldate cu rănirea gravă sau decesul vreunei persoane.

The post Acţiuni ale angajaților IPJ Alba pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională appeared first on albapesurse.

În ultimele 24 de ore, polițiștii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au continuat acţiunile pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională. În această perioadă, au fost constatate 41…
The post Acţiuni ale angajaților IPJ Alba pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acţiuni ale angajaților IPJ Alba pentru menținerea siguranței publice și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist