ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR RUTIERI

Written by on 4 March 2022

Azi, 4 martie 2022, polițiștii Serviciului Rutier Alba din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a oboselii la volan, pe Drumul Național 1, între municipiile Sebeș și Alba Iulia.

Polițiștii au oprit în trafic autovehicule care parcurg distanțe considerabile, ocazie cu care au oferit celor aflați la volan, dar și pasagerilor, cafea, ceai și sfaturi preventive.

Astfel, polițiștii rutieri le-au recomandat conducătorilor auto să efectueze pauze atunci când se simt obosiți sau devin agitați la volan, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și sa respecte regulile de circulație.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere!

The post ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR RUTIERI appeared first on albapesurse.

Azi, 4 martie 2022, polițiștii Serviciului Rutier Alba din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a oboselii la volan, pe Drumul Național 1,…
The post ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR RUTIERI appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR RUTIERI apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist