Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia

Written by on 27 June 2022

În noaptea de 25/26 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost verificați 182 de conducători auto și au fost constatate 25 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 10.370 lei.

Dintre amenzi, una a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, 5 pentru echiparea cu sisteme neomologate, 4 pentru lipsa inspecției tehnice periodice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut un permis de conducere, retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

The post Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia appeared first on albapesurse.

În noaptea de 25/26 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care…
The post Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist