Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir

Written by on 30 June 2022

Serviciul Poliția Locală Cugir desfășoară o amplă acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a persoanelor care apelează la mila publicului pe raza orașului Cugir, în scopul diminuării, respectiv a stopării fenomenului.

In perioada 01.06.2022-29.06.2022, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Ordine și liniște publică; Circulația pe drumurile publice au identificat mai multe persoane aflate în această situație, în general minori, (V.P-33 ani, N.P-16 ani, C.S-17ani, C.F.G-17ani, C.I-17ani, M.F-13ani), fiind aplicate sancțiuni contavenționale, conf. art. 2, pct. 3, din Legea 61/1991, republicată.

Poliţiştii locali vor efectua în continuare patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor care cerșesc, fiind totodată desfășurate campanii de informare a cetățenilor să nu le ofere bani, deoarece în acest fel sunt încurajați să apelează la mila publicului.

The post Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir appeared first on albapesurse.

Serviciul Poliția Locală Cugir desfășoară o amplă acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a persoanelor care apelează la mila publicului pe raza orașului Cugir, în scopul diminuării, respectiv a stopării fenomenului. In perioada 01.06.2022-29.06.2022, poliţiştii…
The post Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist