AcasăStiri AlbaAcţiune cu efective suplimentare la Sebeș

Acţiune cu efective suplimentare la Sebeș

Date:

Poliţia Municipiului Sebeș a organizat o acţiune cu efective suplimentare cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenţionale și au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

Ieri, 3 iunie 2022, Poliţia Municipiului Sebeș a organizat, pe raza municipiului și a localităților rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu ocazia acestei acţiunii, au fost sancționate 18 abateri de natură contravenţională, toate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier și au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La acțiune au luat parte și jandarmii și polițiștii locali.

The post Acţiune cu efective suplimentare la Sebeș appeared first on albapesurse.

Poliţia Municipiului Sebeș a organizat o acţiune cu efective suplimentare cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenţionale și au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni. Ieri,…
The post Acţiune cu efective suplimentare la Sebeș appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acţiune cu efective suplimentare la Sebeș apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM