Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia şi localităţile rurale arondate

Written by on 16 June 2022

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 88 de autovehicule şi au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenţionale.

Ieri, 15 iunie 2022, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost controlate 88 autovehicule și 20 de societăți comerciale și au fost constatate 57 de abateri de natură contravenţională, din care 8 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 47 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și două la Legea 55 din 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși și agresivi.

A fost constatată o infracțiune, în flagrant și au fost identificați doi autori de infracțiuni.

La acțiune au participat și jandarmii.

The post Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia şi localităţile rurale arondate appeared first on albapesurse.

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 88 de autovehicule şi au fost…
The post Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia şi localităţile rurale arondate appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia şi localităţile rurale arondate apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist