Acțiune a polițiștilor din Zlatna, pentru combaterea excesului de viteză

Written by on 24 June 2022

La data de 23 iunie 2022, în intervalul orar 17.00 – 21.00, polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Zlatna au organizat o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 27 de abateri de natură contravențională, din care 19 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, iar 8 pentru alte abateri la regimul rutier.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze, în permanenţă, viteza la condiţiile de drum şi trafic.

The post Acțiune a polițiștilor din Zlatna, pentru combaterea excesului de viteză appeared first on albapesurse.

La data de 23 iunie 2022, în intervalul orar 17.00 – 21.00, polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Zlatna au organizat o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor…
The post Acțiune a polițiștilor din Zlatna, pentru combaterea excesului de viteză appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acțiune a polițiștilor din Zlatna, pentru combaterea excesului de viteză apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist