HomeStiri AlbaAcțiune a polițiștilor din Sebeș pentru combaterea excesului de viteză

Acțiune a polițiștilor din Sebeș pentru combaterea excesului de viteză

Date:

Stiri Alba

Stiri Brașov

Stiri Harghita

Evenimete

Anunț angajare!

FIRMA DE TRADITIE cu peste 40 de ani de...
spot_img

La data de 3 mai 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au organizat o acțiune, pe DN 67C, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 21 de abateri de natură contravențională. Dintre acestea, 13 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere, pentru depășirea, cu peste 50 / kilometri/oră a limitei legale de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze, în permanenţă, viteza la condiţiile de drum şi trafic.

The post Acțiune a polițiștilor din Sebeș pentru combaterea excesului de viteză appeared first on albapesurse.

La data de 3 mai 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au organizat o acțiune, pe DN 67C, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost…
The post Acțiune a polițiștilor din Sebeș pentru combaterea excesului de viteză appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul Acțiune a polițiștilor din Sebeș pentru combaterea excesului de viteză apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Stirile HITFM

spot_img