Abrud – Doi bărbați, tată și fiu, cercetați penal pentru contrabandă cu țigări (foto)

Written by on 13 March 2019

Marți, 12 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o percheziţie la domiciliul a doi bărbaţi, din Abrud, cu vârste de 60 şi 24 de ani, tată şi fiu, bănuiţi de contrabandă cu ţigări.

La
locuinţa celor doi au fost găsite 3.457 de ţigarete, care se pare
că provin din contrabandă şi pe care, cei doi ar fi încercat să
le comercializeze, în mod ilegal, persoanelor din zona Munţilor
Apuseni.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal, în care sunt cercetaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi precum şi a provenienţei ţigărilor de contrabandă.

foto IPJ Alba

Post-ul Abrud – Doi bărbați, tată și fiu, cercetați penal pentru contrabandă cu țigări (foto) apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist