A fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3

Written by on 7 July 2022

Primăria orașului Cugir anunță că joi, 7 iulie a fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3 din localitate.

Primarul Cugirului, Adrian Teban, a semnat contractul de lucrări pentru “Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir”.

Contractul se deruleaza cu bani europeni, în valoare de aproximativ 15.400.000 lei și va fi executată de SC Exedra Construct SRL.

Proiectul vizează cele trei corpuri de clădire ale şcolii, două situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1, şi str. Doinei nr. 3, iar unul în Vinerea, pe str. Merilor nr. 4 (localul nou al Şcolii Gimnaziale „Ioan Mihu”).

Acestea vor beneficia de modernizare interior/exterior și de lucrări pentru creșterea eficienței energetice. Se vor executa lucrări de:

reabilitare termică a anvelopantei

reconformare structurală a şarpantei

modernizarea instalaţiilor utilitare

modernizare finisaje și tâmplării interioare şi exterioare

instalaţii necesare pentru securitatea la incendiu

instalare iluminat LED de înaltă performanță energetică

echipare mobilier, necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ

accesibilizare pentru utilizatori cu handicap locomotor etc.

Termenul de finalizare este de 14 luni de la emiterea ordinului de începere.

The post A fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3 appeared first on albapesurse.

Primăria orașului Cugir anunță că joi, 7 iulie a fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3 din localitate. Primarul Cugirului, Adrian Teban, a semnat contractul de…
The post A fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3 appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul A fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a clădirilor în care funcționează Școala Gimnazială Nr. 3 apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist