AcasăStiri Alba56,9 metri cubi de material lemnos confiscați și amendă de 10.000 de...

56,9 metri cubi de material lemnos confiscați și amendă de 10.000 de lei pentru o societate comercială din comuna Unirea

Date:

La data de 10 august 2022, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au efectuat un control la o societate comercială din comuna Unirea, specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale pentru cantitatea de 56,9 metri cubi de material lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar reprezentantul societății comerciale a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

The post 56,9 metri cubi de material lemnos confiscați și amendă de 10.000 de lei pentru o societate comercială din comuna Unirea appeared first on albapesurse.

La data de 10 august 2022, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au efectuat un control la o societate comercială din comuna Unirea, specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos. În urma verificărilor…
The post 56,9 metri cubi de material lemnos confiscați și amendă de 10.000 de lei pentru o societate comercială din comuna Unirea appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul 56,9 metri cubi de material lemnos confiscați și amendă de 10.000 de lei pentru o societate comercială din comuna Unirea apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

spot_img

Stiri Alba

Stiri Brașov

Primăria Brașov solicită 30 de milioane de lei pentru CAV-ul mare, proiect finanțat prin PNRR

Primăria Brașov continuă campania de obținere de fonduri nerambursabile...

Stiri Harghita

Evenimete

Stirile HITFM

spot_img