49 de abateri de natură convențională în Alba Iulia

Written by on 24 February 2022

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu, cu scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. S-a urmărit, în principal, prevenirea accidentelor rutiere şi verificarea modului în care este respectată legislaţia privind prioritatea de trecere a vehiculelor și pietonilor.

La data de 23 februarie 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia, cu scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere altor autovehicule sau pietonilor.

La acţiune au participat polițiștii rutieri și cei de ordine publică, care au constatat 49 de abateri de natură contravenţională.

Dintre sancţiuni, 10 au fost aplicate conducătorilor care nu au respectat viteza legală, una a fost aplicată unui conducător auto care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton,  4 au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost reţinut un permis de conducere şi a fost constatată o infracțiune rutieră.

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pe raza municipiului Alba Iulia, vor continua, iar poliţiştii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie rutieră!

The post 49 de abateri de natură convențională în Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu, cu scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. S-a urmărit, în principal, prevenirea accidentelor rutiere şi verificarea modului în care este respectată legislaţia…
The post 49 de abateri de natură convențională în Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul 49 de abateri de natură convențională în Alba Iulia apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist