30 de controale efectuate în județ pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos

Written by on 14 January 2022

La data de 12 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate 30 de controale, din care 22 la mijloacele de transport material lemnos și 7 în fondul forestier. Au fost constatate două infracțiuni, din care două la regimul silvic.

Au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.930 lei, din care 9 au fost aplicate conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a fost confiscată cantitatea de 125 metri cubi de material lemnos.

The post 30 de controale efectuate în județ pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos appeared first on albapesurse.

La data de 12 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din…
The post 30 de controale efectuate în județ pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul 30 de controale efectuate în județ pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist