192 de copii din comunele Lopadea Nouă, Lunca Mureșului și Valea Lungă vor merge în excursii la siturile Natura 2000 din județul Alba

Written by on 19 April 2019

Elevii Școlii gimnaziale Lopadea Nouă au început seria de patru excursii la Tăul fără fund de la Băgău, unde vor descoperi flora și fauna sitului Natura 2000. Copiii vor avea parte de numeroase activități practice care să îi ajute la o mai buna cunoaștere a ariei protejate dar și să aprecieze natura.

În această perioadă, Asociația Biounivers va organiza 12 excursii pentru un număr de 192 copii din comunele Lopadea Nouă, Lunca Mureșului și Valea Lungă din jud. Alba, comune învecinate cu ariile protejate vizate de proiect.

Excursiile sunt organizate în cadrul proiectului „Elaborarea a 3 planuri de management pentru situri Natura 2000 din județul Alba”, implementat de Asociația Biounivers în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Alba și este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Post-ul 192 de copii din comunele Lopadea Nouă, Lunca Mureșului și Valea Lungă vor merge în excursii la siturile Natura 2000 din județul Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist