15 elevi de la cele mai bune instituții de învățământ din Sebeș vor primi în acest an ”Bursa de Excelență Kronospan”

Written by on 3 June 2022

Responsabilitatea sociala este una dintre valorile fundamentale ale companiei Kronospan, aflându-se la baza tuturor proiectelor dedicate comunităților locale și globale. Unul dintre proiectele de suflet al companiei este Bursa de Excelență Kronospan, menită să premieze și să încurajeze rezultatele deosebite ale elevilor.

În acest an, compania Kronospan va premia 15 elevi de la Colegiul Național Lucian Blaga Sebeș, Liceul German Sebeș, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Școala Gimnazială nr. 2 Sebeș și de la Școala Gimnazială Petrești în zilele de 3, 10 și 30 Iunie. Valoarea financiară a burselor oferite depașește suma de 33.000 lei.

An de an, prin Programul „Bursa de Excelenţă Kronospan”, elevii din Sebeş sunt încurajaţi să se remarce prin rezultatele notabile obţinute la concursurile şi olimpiadele judeţene şi naţionale, prin performanţe şcolare deosebite şi printr-un comportament excepțional în cadrul comunităţii.

The post 15 elevi de la cele mai bune instituții de învățământ din Sebeș vor primi în acest an ”Bursa de Excelență Kronospan” appeared first on albapesurse.

Responsabilitatea sociala este una dintre valorile fundamentale ale companiei Kronospan, aflându-se la baza tuturor proiectelor dedicate comunităților locale și globale. Unul dintre proiectele de suflet al companiei este Bursa de Excelență Kronospan, menită să premieze…
The post 15 elevi de la cele mai bune instituții de învățământ din Sebeș vor primi în acest an ”Bursa de Excelență Kronospan” appeared first on albapesurse.Read More

Post-ul 15 elevi de la cele mai bune instituții de învățământ din Sebeș vor primi în acest an ”Bursa de Excelență Kronospan” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Alba

Tagged as

Current track

Title

Artist