Lupșa – Bărbatul care și-a agresat tatăl, cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile

Alba Iulia – Sculptură antică, recuperată de polițiștii IPJ Alba (foto)
December 13, 2018
Gala „Best of Business” și-a desemnat câștigătorii
December 14, 2018

Lupșa – Bărbatul care și-a agresat tatăl, cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile

Marți, 11 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa care în noaptea de 09/10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi l-ar fi agresat.

Miercuri, 12 decembrie, agresorul, care nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei de judecată, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Post-ul Lupșa – Bărbatul care și-a agresat tatăl, cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Radio Alba Iulia